HABERLER
Dini Haber

AİLE PLANLAMASI VE DİN

din, çocuk rızkıyla gelir mi, Allah rızkını verir, bakamayacağı kadar çocuk yapıp, çöpten yiyen çocuk, A, Rızkı Allahmı verir, islamiyet, nasılsa Allah rızkını verir diyip, aç çocuk, Bizim ülkemizde aile planlaması denen şey çok farklı, inanılmaz değişik bi sisteme sahiptir efem. Norveçli balıkçıların elindeki çatlaklardan bile daha sarmal, karışık bi durum hakimdir sevgi koyduğumun aile planlamasında.

Türkiye'de bu olay tam olarak şöyle yürür:

- Bi çocuk yapak yaaa, Allah rızkını verir !
- Bi çocuk daha yapalım yaaa, canım çok pis çocuk çekti, yapmasak mı bi çocuk şöyle hafif ateşte? Korkma Allah rızkını verir !
- Bi çocuk daha yapmasak mı diğer 2 çocuk yalnız kalmasın, 3 iyidir 3, güzel sayıdır üç, bak 3 e bi taraftan bakarsan memeye, bi taraftan bakarsan poponun iki yanağına, yandan bakarsan da dudağa benzer. Çok seksi bi sayı bu 3 hanım, hadi gel üçleyek, nasıl bakacağımızı dert etme Allah rızkını verir !
- Bulaşıkları yıkayıp hizmet edecek çocuk kalmadı evde, gel bi çocuk daha yapakta büyüyünce bulaşıklar yıkar.
- Yemek yapacak bi çocukta lazım bak şimdi, biz bunu hiç düşünemedik, gel bi tane de içine Emine Beder girmiş bi çocuk yapak da ev yemeksiz kalmasın hatun.
- O değilde bu kadar çocuğa bakamıyorum ben ya, para mara yetmez oldu, şu ortanca olanı okula göndermesek diyorum, boş ver okulu, kız kısmı ne işi var okulda, okuyup da yoldan mı çıksın, oğlanlarla mı sevişsin kızlı erkekli sınıflarda...!
- I-ıh, para yetmiyo, ben bunları bu şartlar altında okula mokula gönderemem ya, ayakkabı bile alamıyoz baksana. En iyisi şu 3 çocuğu saçma sapan işlere sokalım da eğitim görecekleri yaşta mal mal işlerde çalışsınlar hanım ne dersin ?
- Bak aklıma bi fikir geldi, dur fingirdeme kız dinle bi, hihihi. Diyom ki bi çocuk daha yapalım, nasılsa en büyük abileri sokakta selpak falan satarak bize de çocuklara da katkıda bulunur.
- Hmmm, biz en iyisi bi çocuk daha yapalım da diğer 2.çocukta selpak falan satıp katkıda bulunur nasılsa, bu yeni yapacağımızı da eğitiriz artık gelen paralarla.
- Ya o değilde bak ne diycem, biz en iyisi tüm çocuklarımızın eline bi selpak tutuşturalım sokakta satsınlar para yetmiyi la yetmiyiiii !
- Son olarak diyom ki, uçkurumuza laf geçiremedik, bari şu selpak satıp geçindirsinler diye ayarladığımız çocuklara selpak satarak yardımcı olsun diye bi çocuk daha yapmasak mı ha? Şşş, ne diyon kız? Şşş kime diyom?
- Şşş baksana bide bişey diycem ama kızma, banka hesaplarına baktım da, Allah'dan herhangi bir havale, eft bişey gelmemiş kız. Ne yaptın benden gizli kafir mi oldun kız! Cami duvarına resim mi çizdin, cenazede harlem shake dansı mı yaptın, hı! ne yaptın de bakam bana ağzını yidiğim !? Bak ben gene bi yükseldim sana, bi çocuk daha yapmasak mı?

Bilmiyorum anlatabildim mi ama, şu "bebek rızkıyla gelir" geyiklerini bırakın, hayatını zehir edeceğiniz, bakmayacağınız çocuklar dünyaya getirmeyin. Her bebek rızkıyla dünyaya gelseydi, bu bebekler 3-4 yaşında çöpten yemek zorunda kalmaz, Tanrı tarafından ya onlara rızkı verilir, yada banka hesabı açılıp içlerine bir miktar para yatardı...

Yazan: Anu
« ÖNCEKİ YAYIN
SONRAKİ YAYIN »