HABERLER
Dini Haber

DUA PALAVRASI

Yazan: A.Kara
islamiyet, hristiyanlık, yahudilik, din, dua palavrası, dua etmek boşa, dua birşey değiştirir mi, dinler ve dua, dua kitabı safsataları, din tüccarları, dua ile şifa yalanları, dua etmenin mantığı Dün yine evdeyken en çok yaptığım sayılı eylemlerden biri olan odamdan mutfağa gidip çay doldurma işinin 5 yada 6.sını yapmaktaydım, o sırada babamda çoğu zaman olduğu gibi züppeli zahmet hocayı dinlemekte. Ki ne yazık ki babam evdeyken ya züppeliyi izler, ya evlendirme programlarını izler (Ayem sori for det).

Çayı doldururken istemsizce "acaba ne diyo yine bu züppeli, ne palavralar sıkıyo yine, fırından hangi yeni din-sömürü ve para üçgen şekilli keki pişirip çıkarmış" diye kulaklarımı açmış dinliyorum.

O sırada, sanki beni duymuş gibi bir başladı sıkmaya, ama nasıl sıkıyo öyle böyle değil, almış makineli tüfeği eline, ekran başındakileri tarıyo resmen.
Şimdi direk adamın söylediklerine gelelim:

Bakın bu kitabı her yerde bulamazsınız, ben taaaa nerelerden buldum bunun içindeki düaları, bu düaları sizler için topladım. Alın okuyun yahu şu kitabı (kitabı yazan da satan da kendisi, yu gat dı maniy men...)

Bu kitabın için nasıl düalar var?
- İdrar tutamama için dualar var!
(Üroloji duası yani, ürologa falan gerek yok, duayı okuyosun, melekler ameliyatını yapıp üreme organına sonda bile takıyolar)

- Mide bulantısını durdurma için düalar var!
- Karın ağrısı için düalar var!
(İç hastalıkları duası, doktorlar pok yemiş tüm doktorlar bıraksın işi, imam olsunlar, dua forever)

- İktidarsızlık için düüüaaağğğlar vaaar!
(Wuhuhuuu, konu yine bacak arasına geldi, holeeey... Cinsel İşlev Bozukluğu uzmanları boşuna varmış meğersem, viagra miagraya da gerek yok, düayı bi okuyomuşsun 100 huriyi zangırdatacak, 5 karyolayı arka arkaya kıracak, belediyede asfalt kıran işçilere çükünle yardım edebilecek kadar iktidarlı oluyomuşsun, hey meaşallah yavrum benim düaya gel)

Daha böyle onlarca salladı, neler sallamadı neler. Hem böyle her ota iyi gelen dua var diye palavra sıkıp anlatıyo, hem de rahatsızlık geçirdiğinde acile, hastaneye koşuyo. Eyyy Hz.Palavracı, madem öyle dualarınla iyileşsene ne işin var hastanede ?
Yap bi ambulans duası ambulans gelsin,
Yap bi serum duası serum takılsın,
Hemen akabinde yap bi mide ağrısı duası ağrın geçsin,
Olmadı mı, kist falan mı çıktı? Yap bi operasyon duası, Prof.Dr.Melekler gelip ameliyat etsin.
Sonra oku bi eve ışınlanma duası, cinler seni eve ışınlasın falan.
Ne uğraşıyosun olum bu kadar dua var ve bu dualar GERÇEKTEN işe yarıyo ise?

Sana bu duaların sadece ne işe yaradıklarını söyleyeyim mi ben?
1) Kitap yazıp satarak para kazanmaya
2) Cahilliği zirve yapmış, otta bokta keramet arayan halkı kandırmaya
3) Kendine daha fazla boş beyinli köle yaratıp istediğin gibi kullanmaya
« ÖNCEKİ YAYIN
SONRAKİ YAYIN »