HABERLER
Dini Haber

ŞEYHİN OĞLU SEKS PARTİSİNDE ÖLDÜ

Haber
Dünyadan haberler, Haberler, haber, Dini Haber, Birleşik Arap Emirliklerinin Şeyhinin oğlu seks partisinde öldü, Şeyh Halid uyuşturucu, Şeyh Halid bin Sultan el-Kasimi, İslam haber,


BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ ŞEYHİNİN OĞLU SEKS PARTİSİNDE ÖLDÜ
Alınan bir ihbar üzerine Birleşik Arap Emirlikleri Şeyhi'nin oğlu Kasimi'nin Knightsbridge'de bulunan evine giden ekipler evde çok sayıda uyuşturucu madde bulunduğunu ve seks partisi yapıldığını tespit ettiler. The Sun'a konuşan bir tanık evde insanların uyuşturucu alarak ilişkiye girdikleri bir tür parti olduğunu doğruladı.

Polisin soruşturma başlattığı olayla ilgili olarak bir diğer ihtimal ise Şeyh Halid'in aldığı yüksek doz uyuşturucan dolayı ölmüş olabileceğiydi. Konuyu araştıran polis, teşkilata sessiz kalmaları emrini verirken yaşanan bu olay sonrası Birleşik Arap Emirliklerinde Şeyh Halid'in doğduğu Şarika'da bayraklar 3 gün boyunca yarıya indirildi, ulusal yas ilan edildi ve Sultan bin Muhammed El-Kasimi'ye sosyal medyadan çok sayıda başsağlığı mesajı yazıldı.

Fiyatları 90 milyon pound olan evlerin bulunduğu bölgedeki bir evde gerçekleşen bu olay sonrası ölen şeyhin arkadaşı Elliot Frieze açıklama yaparak "çalışkan ve yetenekliydi, harika bir insandı" dedi.

Ölümünün ardından fotoğrafçı arkadaşı Peru'lu Mariano Vivanco da instagram hesabından Şeyh Halid'in fotoğrafını paylaşarak "Sen her zaman benim meleğim olacaksın. Huzur içinde yat" yazdı.

ŞEYH HALİD BİN SULTAN EL-KASİMİ KİMDİR?
Şeyh Halid'in babası Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki üçüncü büyük şehir olan ve petrol zengini Şarika'nın yöneticisidir.

Şarika'da dünyaya gelen Halid bin Sultan El-Kasimi dokuz yaşında İngiltereye taşınarak Tonbridge kolejinde eğitim gördü. Eğitiminin ardından moda ve mimarlık okuyan Halid, 2008 yılında kendi erkek giyim markası olan Qasimi Homme'yi kurmuştu.

ABİSİ UYUŞTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ
Şeyh Halid’in ağabeyi 1999’da aşırı dozda eroinden öldüğünde 24 yaşındaydı. Onun ölümünden sonra babasının tek varisi durumuna gelen Halid'in de ölümü sonrası babasının bir varisi kalmamış oldu.

Haber Tarihi: 03.07.2019
Kaynak: The Sun

Admin Yorumu: İslam zinayı yasaklar diyorsunuz (ki açıkça yasakladığı bir ayet yoktur) parayı bulur bulmaz kucaktan kucağa atlıyorsunuz.

İslam uyuşturucuyu yasaklar diyorsunuz, fazla para gaz yapınca uyuşturucu partilerine dalıyorsunuz (aç yatan tüm komşularınızı doyurduğunuzdan olsa gerek).

İslam en iyi yönetim şeklidir, yoldur diyorsunuz ama çocuklarınızı İngiltere gibi Avrupa ülkelerinde okutuyor, oralara gönderiyor, orada hayatlarına devam etmeleri için mülkler alıyorsunuz.

Bir yandan "kadın kapanmalı" derken diğer yandan "or-spu" etiketi yapıştırdığınız kadınların çevresinde dolaşmaktan da kendinizi almıyorsunuz.

Bu durumu açıklayan en güzel şey muhakkak ki Ömer Hayyam'ın rubailerinden biridir:
Sen sofosun, hep dinden dem vurursun,
Bana da sapık, dinsiz der durursun
Peki ben ne görünüyorsam o'yum
Ya sen ne görünüyorsan o musun?
« ÖNCEKİ YAYIN
SONRAKİ YAYIN »