HABERLER
Dini Haber

DENİZLİ'DE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR

Dini Haber, Haberler, Artan çocuk tecavüz haberleri, Denizli'de 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar,Denizlide Suriyelilerin tecavüz ettiği çocuk,Denizli'de cinsel istismar suçu,Denizli haber
Denizli'de 14 yaşındaki bir kız çocuğuna bir grup tarafından cinsel istismarda bulunulduğu bizzat Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklandı. 1'i Türk 6'sı Suriyeli 7 kişi tutuklandı, 3 kişi ise hala aranıyor.

Denizli halkı tepki gösterince çıkan olaylar sonucu 5 kişi gözaltına alındı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili açıklaması:
Geçen salı günü, Kale Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ihbar ve müracaatta, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik 10 kişinin nitelikli cinsel istismar suçunu işledikleri iddia edildi. Bunun üzerine derhal, Kale Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Mağdurun cinsel istismara dair raporları aldırıldı. Beyan doğrultusunda şüphelilerden 1'i Türk vatandaşı, 6'sı ise Suriye uyruklu olmak üzere toplam 7 kişi yakalandı. Bu kişiler, Kale Sulh Ceza Hakimliği'nce, sorgularının ardından tutuklandı. Olaya karıştıkları iddia edilen diğer 3 kişinin ise kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için çalışmalar sürüyor.
SURİYELİ AİLELER TAHLİYE EDİLİYOR
Denizli halkı bu suçu işleyenlerin kendilerine teslim edilmesini istediler, olayların kontrolden çıkması ihtimali üzerine Kale'ye Denizli çevrelerinden polis ve jandarma takviyesi yapılırken bölgede yaşayan 30 Suriyeli aile güvenlik nedeniyle tahliye edildi.

Konuyla ilgili Kale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yayın yasağı getirildi.

Haber Tarihi: 11.10.2018
Kaynak: CNN Türk, T24, Sputnik, Yeniçağ, Haber Denizli, Oda Tv
« ÖNCEKİ YAYIN
SONRAKİ YAYIN »