HABERLER
Dini Haber

SEVAP POİNTS

Yazan: A.Kara
sevap points,din,dini mizah, mizah,şeytana uymamak,komik sevap,sevap günah,dedikoduyu engelleme, anne babaya bağırma, din ve mitoloji, cennet hesabı,sevap hesabı
Çok birikti harcamam lazımmm. Acayip sevap point biriktirdim hacılar.
Mesela millet önünden geçen bi popoya dodge kasası görmüş ikinci el araba satıcısı gibi bakarken ben başımı sağa sola çeviriyorum. Bir başımı sağa sola çevirmeme 5 sevap puanı desen bu zamana kadar 5.000 kere çevirdiğimi farz ediyorum, 25.000 sevap point yapar.
Tanrıcım yarabbicim, harca harca bitmez...

Dedikodu yapılan ortamda, adaleti savunmaya çalışan çakma Thor gibi çıkıp "başka şeylerden konuşalım babasını satayım, konu mu kalmadı?" dediğim anların her biri 10 sevap point olsa. Ahan buradan da bi 1.000 sevap points geldi. Bu sevinçle Petek Dinçöz'ün albümlerini bile dinleyebilirim (yok lan, tekrar düşündüm de imkanı yok).

Ondan sonraaaacımaaa, anama, babama, çevremdekilerle tartışmayıp her deneni yuttum, kafamda stresten fil kıçı kadar şişlikler oldu. Her bağırmayıp kendimi tuttuğum an için 20 sevap point desek, buradan da hayırlısıyla bi 20.000 puan çıkar =)

Elimden geldiğince millete yardım ettim; hemde robin hood gibi çalıp çırparak, zenginden alıp fakire vererek değil. Türkçenin elastikliği de bir alem, zenginden alıp fakire vermek. :)) Olan yine fakire oluyo yani. Bu yardımlardan da bi 10.000 puan diyelim.

Azıcıkta kıyıda köşede birikmişler var, alkol almamak için kendini tutmalar, küfür etmemek için ağzını popodan kaymasından korktuğun pantolonu kemerle ölümüne sıkar gibi sıkmalar falan. Yastık altından da bir 5.000lik çıkmış oldu.

Fakat yobaz kesime göre resim çizmek, müzik dinlemek falan günah olduğu için hesaplamaya kalksam tanesi 10 günah puanından, buradan en az 500.000 günah puanı çıkar sevgili okur.

Sevinçli ve umutlu başladımıştım, zararlı çıktım yahu... Hani sınav kağıdına iyi bildiğin tek şey olduğu için adını soyadını yazarsın da, sonra soyadı için ayrı bir bölüm olduğunu görürsün ya, heh işte, tam olarak öyle bi his. Ben o sevap puanlarını harcayarak bir şeyler almayı, hediye çek kazanmayı, cennete beleş bilet almayı düşlüyordum, hepsi yalan oldu...
« ÖNCEKİ YAYIN
SONRAKİ YAYIN »